Наша продукція

The company provides all regulations in accordance with state standards.

Повністю комплексний препарат, який використовується для всіх видів ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Глюковіт дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 2,5 кг/100 кг маси

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для шинкових ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та караген. Глюковіт макс дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 2,5 кг/100 кг маси.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для шинок та грудинок. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та караген. Глюковіт макс Н дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 5 кг/100 л. розсолу.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для шинкових ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та караген. Глюковіт мікс дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 5 кг/100 кг маси.

Упакування — 25 кг.

Суміш для виготовлення шинок з виходом до 160% і інєктування до 200%. В суміші знаходиться фосфат та карагенан, регулятор кислотності і антиоксидант.

Дозування — 6-8 кг/100 л. розсолу.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для шинок та рублених ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Глюковіт плюс дає досконалий ефект при виготовленні продуктів з високим виходом готових виробів.

Дозування — 4,5 кг/100 л. розсолу.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для шинок та рублених ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Глюковіт плюс з ароматом дає досконалий ефект при виготовленні продуктів з високим виходом готових виробів.

Дозування — 4,5 кг/100 л. розсолу.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для всіх видів ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Глюковіт макс дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 2 кг/100 кг маси.

Упакування — 25 кг.

Суміш фосфатів, яка досконало стабілізує ковбасну емульсію, запобігає виникненню плям під час термічного процесу. Можна його застосовувати при мішанні та меленні фаршу (незалежно від моменту мелення). Суміш досконало поправляє вигляд виробу.

Дозування — 4 г/кг маси.

Упакування — 25 кг.

Функціональна суміш на основі фосфатів до складу якої входить емульгатор, ізоаскорбат, глюкоза, гідрокалоїди. Застосовують у виробництві напівкопчених та варених ковбас. Досконало стабілізує ковбасну емульсію, запобігає виникненню плям під час термічного процесу. Помітно прискорює маринування фаршу, ефективно закріплює колір, смак та вологу в продукті. Можна його застосовувати при мішанні та меленні фаршу на початку процесу. Суміш досконало поправляє вигляд виробу.

Дозування — 8-10 г/кг. маси.

Упакування — 25 кг.

Емульгатор на основі фосфатів і цетритів для дрібно — середньороздріблених ковбас. Досконало стабілізує ковбасну емульсію, запобігає виникненню плям під час термічного процесу. Помітно прискорює маринування фаршу, ефективно закріплює колір і смак продукту. Можна його застосовувати при мішанні та меленні фаршу (незалежно від моменту мелення). Суміш досконало поправляє вигляд виробу.

Дозування — 2 г/кг маси.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для шинкових ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Шинка мікс дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 5 кг/100 л. розсолу.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплексний препарат, який використовується для шинкових ковбас. В суміші знаходиться комплекс білків, стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Шинка плюс дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 2,5 кг/100 кг маси

Упакування — 25 кг.

Білковий емульгатор для згущення та стабілізації фаршу.

Дозування — 10-20 г./1 кг. маси.

Упакування — 25 кг.

Білковий емульгатор для згущення та стабілізації фаршу.

Дозування — 10-20 г./1 кг. маси.

Упакування — 25 кг.

Емульгатор для згущення та стабілізації фаршу.

Дозування — 110 г./1 кг. емульсії.

Упакування — 20 кг.

Дозрівач та стабілізатор для сирокопчених виробів на основі ГДЛ.

Дозування — 8-10 г./1 кг. маси.

Упакування — 25 кг.

Дозрівач та стабілізатор для сирокопчених виробів на основі ГДЛ.

Дозування — 8-10 г./1 кг. маси.

Упакування — 25 кг.

Функціональна суміш емульгатора та стабілізатора для всіх видів ковбасних виробів.

Дозування — 8-13 г./1 кг. маси.

Упакування — 25 кг.

Функціональна суміш білків, емульгатора та гідрокалоїдів. Застосовується для м’ясних фаршів та ковбас як стабілізатор для надання структури виробам та покращення щільності а також збільшує вихід готового виробу. 1 кг. Карвіту зав’язує 30 л. вологи.

Дозування — 5-20 г./1 кг. маси.

Упакування — 25 кг.

Суміш для пом’якшення свинячих шкірок. Суміш дає можливість швидкого приготування емульсії зі свинячих шкірок. Суміш органічних кислот спияє швидкому проникненню розчину до шкіри, пом’ягшує її, збільшує водомісткість.

Дозування — 3л./100 л. розсолу.

Упакування — 5 і 10 л.

Повністю комплесний препарат, який використовується для ін’єкцій м’яса. В суміші знаходиться стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Біомікс дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 1 кг./100 л. розсолу.

Упакування — 25 кг.

Повністю комплесний препарат, який використовується для ін’єкцій м’яса. В суміші знаходиться стабілізатор кольору і смаку, а також фосфат та карагенан. Біогель дає досконалий ефект при малих дозах і легкому застосуванні.

Дозування — 1 кг./100 л. розсолу.

Упакування — 25 кг.

Очищений карагенан для зв’язування великої кількості ваги при виготовленні всіх видів ковбасних виробів. Гідратація 1:100.

Дозування — згідно рецептури.

Упакування — 25 кг.

Універсальна суміш, що стабілізує рН. Забезпечує колір та стабілізує мікрофлору на рахунок зберігання продукту і його свіжість. Застосовується для варених ковбас, до підготовки м’яса для подальшої переробки, для сальцесонів, кишок, розсолів та меленого м’яса.

Дозування — 3-5 кг/1 кг маси.

Упакування — 25 кг.

Високомолекулярний натуральний яловичий білок, багатофункціональний. Містить білка 95%.

Дозування — 1 кг/18 л. води.

Упакування — 25 кг.

Свинячий білок із колагенової сировини.

Дозування — 1 кг/18 л. води.

Упакування — 25 кг.

Свинячий білок із колагенової сировини.

Дозування — 1 кг/18 л. води.

Упакування — 25 кг.

Суміш ароматів для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 2 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 2 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів з нотою часнику для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів з нотою бекону для ковбас типу салямі.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Аромат копченого сиру для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів з нотою бекону та диму для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 1,5-3 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Аромат свинини для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 2-3 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Аромат бекону для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Ароматично-смакова приправа для всіх видів ковбас та напівфабрикатів з характерним смаком перцю, імбиру і коріандру.

Дозування — 2-3 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 2 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Аромат гриба для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Аромат диму для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Аромат курки для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 1,5-3 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 1,5-3 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Аромат яловичини для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Ароматична суміш з нотою часнику для приготування маринадів.

Дозування — 30 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Ароматично-смакова приправа для всіх видів ковбас з характерним смаком селери.

Дозування — 3-4 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Ароматично-смакова приправа для всіх видів кавбас та напівфабрикатів з характерним смаком селери, часнику та перцю.

Дозування — 10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Ароматична суміш для приготування курки гриль та кулінарних виробів.

Дозування — 5-10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш ароматів для всіх м’ясних виробів.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг *10)

Суміш натуральних приправ, концентратів та барвника зі смаком мускатного горіха, чорного перцю та каріандру з характерним смаком копченого м’яса. Використовують для копчених ковбас.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Комплексна суміш функціональних та смакових якостей для дрібнороздріблених ковбас зі смаком мускатного горіха та часнику.

Дозування — 10-12 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для молочної ковбаси зі смаком мускатного горіха.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Комплексна суміш приправ для виробництва молочної ковбаси з ароматом молока та зі смаком мускатного горіха.

Дозування — 10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш для докторської ковбаси виготовлена на базі мускатного горіха.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Комплексна суміш приправ для виробництва докторської ковбаси зі смаком мускатного горіха, коріандру та імбиру.

Дозування — 10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш для виробництва докторської ковбаси зі смаком перцю, коріандру та імбиру.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Приправа для дрібнороздріблених ковбас зі смаком імбиру та чорного перцю.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Комплексна суміш функціональних та смакових якостей зі смаком імбиру та чорного перцю для дрібнороздріблених ковбас.

Дозування — 10-12 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для сардельок зі смаком мускатного горіха.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Комплексна суміш функціональних та смакових якостей зі смаком мускатного горіха, гірчиці та часнику для дрібнороздріблених ковбас.

Дозування — 10-12 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів і функціональних добавок зі смаком мускатного горіха, гірчиці, часнику, аромату копчення. Застосовується для виробництва варених ковбас.

Дозування — 8-10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів зі смаком мускатного горіха та ароматом вершків.

Дозування — 6-9 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш смакова зі смаком мускатного горіха та гірчиці для виробництва варених ковбас.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для варених ковбас зі смаком імбиру та вершків.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для варених ковбас з ароматом молока.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для дрібно- та середньороздріблених ковбас з ароматом бекону.

Дозування — 3-4 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Комплексна суміш функціональних та смакових якостей зі смаком паприково-часниковим.

Дозування — 8-10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Комплексна суміш для виробництва традиційного салямі.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для виробництва салямі та напівкопчених ковбас.

Дозування — 3-5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг. (розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для виробництва салямі та напівкопчених ковбас з ароматом ковбаси.

Дозування — 14 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для виробництва салямі та напівкопчених ковбас зі смаком часнику, перцю.

Дозування — 8-10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для середньороздріблених ковбас зі смаком чорного перцю, мускатного горіха та часнику.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ із сильним смаком паприки.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ із характерним смаком часнику та гірчиці.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для виробництва салямі та напівкопчених ковбас зі смаком часнику, перцю.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ з характерним смаком мускатного горіху, цибулі та ароматом бекону.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Приправочна суміш з сильним ароматом мускатного горіха та духмяного перцю.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Приправочна суміш  для середньороздріблених ковбас зі смаком коріандру та часнику.

Дозування — 10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ з міцною смаковою нотою коріандру, паприки та духмяного перцю.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для грубороздріблених ковбас вищого гатунку зі смаком часнику та кмину.

Дозування — 8-10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Приправочна суміш для середньо- та грубо-роздріблених ковбас, з пікантним смаком паприки, мускатного горіха та коріандру.

Дозування — 8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для середньо- та грубо-роздріблених ковбас зі смаком чорного перцю та часнику.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ з делікатною нотою гвоздики.

Дозування — 8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ приготовлена на базі чорного перцю, коріандру та кмину.

Дозування — 8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ приготовлена на базі чорного перцю, часнику, майорану, лаврового листа.

Дозування — 8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ приготовлена на базі чорного колотого перцю, коріандру та кмину.

Дозування — 8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ з характерним смаком часнику, коріандру та чорного перцю.

Дозування — 5-6 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для напівкопчених ковбас із вмістом жирної сировини з сильним смаком паприки та часнику.

Дозування — 5-7 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для напівкопчених ковбас із смаком чорного перцю, часнику та ароматом грибів.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ для варених та напівкопчених ковбас з характерним смаком кари. 

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для напівкопчених ковбас із смаком часнику та чорного перцю.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для приготування ковбаси на гриль із смаком перцю, цибулі та паприки.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів зі смаком мускатного горіху та паприки для сирокопчених та напівкопчених ковбас.

Дозування — 5-7 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів зі смаком часнику, майорану та чорного перцю для сирокопчених та напівкопчених ковбас.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів зі смаком часнику, гвоздики та коріандру для сирокопчених та напівкопчених ковбас.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів зі смаком часнику, майорану та чорного перцю для  напівкопчених ковбас.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів зі смаком часнику.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Комплексно-функціональна суміш для виробництва мелених ковбас.

Дозування — 25-30 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ зі смаком коріандру, чорного перцю та часнику.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ та концентратів зі смаком коріандру, імбиру, гірчиці для копчених та варених ковбас.

Дозування — 6-8 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш приправ для виробництва кулінарних м’ясних продуктів зі смаком цибулево-часниковим.

Дозування — 5 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш для паштету зі смаком білого гриба.

Дозування — 8-10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш для паштету зі смаком чорного перцю та цибулі.

Дозування — 8-10 г/кг маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ. Застосовується як суміш декоративно-смакова для курки гриль, також для виробів з м’яса птиці.

Дозування — до смаку.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ. Застосовується як суміш декоративно-смакова для сала.

Дозування — до смаку.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ. Застосовується як суміш декоративно-смакова для шашликів зі смаком базиліку.

Дозування — до смаку.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ. Застосовується як суміш декоративно-смакова для шашликів зі смаком базиліку.

Дозування — 1-2 г/кг. маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ. Застосовується як суміш декоративно-смакова для шашликів зі смаком чорного перцю.

Дозування — 1-2 г/кг. маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ. Застосовується як суміш декоративно-смакова для шашликів зі смаком паприки.

Дозування — 1-2 г/кг. маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш натуральних приправ. Застосовується як суміш декоративно-смакова для шашликів зі смаком карі.

Дозування — 1-2 г/кг. маси.

Упакування — 20 кг.(розфасовка 2 кг * 10)

Суміш виготовлена на базі паприки червоної, часнику та базиліку для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі моркви, коріандру та паприки червоної для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі моркви та цибулі для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі зерен гірчиці, тмину та петрушки для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі паприки червоної, зерен гірчиці та тмину для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі моркви, цибулі та чорного перцю для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі моркви, паприки та цибулі для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі паприки червоної, петрушки зеленої та часнику для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі моркви, паприки червоної та часнику для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі паприки червоної, петрушки зеленої та пастернаку для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі моркви, коріандру, гірчиці та часнику для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі паприки червоної і зеленої, часнику та моркви для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі цибулі, моркви і петрушки для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі паприки червоної та зеленої для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі паприки червоної, моркви та гірчиці для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі цибулі, паприки червоної і зеленої для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі петрушки зеленої, кропу, паприки червоної, часнику та моркви для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі моркви, паприки, цибулі та гірчиці для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі зерен гірчиці, паприки червоної і зеленої, коленого перцю та цибулі для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

Суміш виготовлена на базі меленого чорного перцю, часнику та коріандру для обсипки м’ясних виробів і паштетів та інших харчових виробів.

Дозування — до смаку.

Упакування — 5 кг.

en_GBEnglish